Hosting, service
& onderhoud

Alles goed geregeld als het gaat om het aanmaken van een nieuw mailadres of het up-to-date houden van uw website.

Hosting

Om uw bezoekers een website te tonen heeft u hosting ruimte nodig, zo ook voor e-mail. De Internetzaak biedt hiervoor de oplossing. Uw website staat op een snelle server met niet teveel andere websites, wat vaak wel het geval is bij andere hosting partijen.

Service

Naast onze snelle websites bieden wij ook standaard de juiste service. Laagdrempelig en persoonlijk. Dit kan zowel telefonisch als per e-mail.

Heeft u een vraag over het beheren van uw website, hoe iets werkt of waarom juist niet 🤷‍♂️, of wilt u iets nieuws aan uw website toevoegen? De Internetzaak staat voor u klaar.

Onderhoud

We bieden onderhoud aan zodat uw website veilig en snel blijft. De techniek juist blijft werken en er geen fouten ontstaan.

Handig om te weten..

De voordelen van alles onder 1 dak

Doordat u de hosting via De Internetzaak laat beheren heeft u eenvoudig 1 aanspreekpunt. Dit heeft voordelen indien er zich problemen voordoen met uw website.

Waarom hosting bij De Internetzaak?

Er zijn tegenwoordig veel online hosting partijen te vinden die tegen zeer lage tarieven hosting aanbieden. Vaak ook met een kortingsactie die alleen geldig is voor de eerste maand, waardoor u op het verkeerde been zal worden gezet. Ook moet u dan alles zelf regelen wat vaak voor veel frustratie zorgt.

De Internetzaak kan deze zorgen uit handen nemen en is duidelijk en transparant.

Bij wie kan ik terecht voor vragen of support?

U kunt het e-mailadres contact@deinternetzaak.nl gebruiken voor vragen en support. We reageren dan meestal dezelfde werkdag nog.

Indien u ook in het weekend support wilt dan kunt u een SLA-contract afsluiten zodat u ten alle tijden contact kan opnemen met ons.

Garanties

De Internetzaak biedt uw website een uptime van 99,9%.