Wij zijn De Internetzaak

Transparant, duidelijk en vooral veel online ervaring, dat is wie wij zijn. Wij helpen bedrijven het beste te halen uit de oneindige online mogelijkheden.
De hoofdactiviteiten van De Internetzaak bestaan uit design, development en online marketing. We luisteren naar de klant, denken actief mee en verplaatsen ons in de eindgebruiker.

We ontwerpen en ontwikkelen digitale producten.

Met onze ruime ervaring kunnen we zeggen dat we online specialist zijn. We ontwikkelen websites en producten die we zelf ook graag zouden gebruiken. De online mogelijkheden zijn onbegrensd en dat maakt het juist zo interessant.

Onze werkwijze

Al ons werk start telkens weer op dezelfde manier. De klant heeft een vraag met een doel, we zorgen dat dit duidelijk is en er antwoord is op alle vragen. We bedenken een strategisch plan zodat we het doel kunnen behalen. Vervolgens gaan we dit plan uitwerken en kunnen de online resultaten behaald worden!

Wat maakt ons speciaal?

Ervaring (en natuurlijk ambitie). We ontwikkelen maatwerk, dat betekent dat we geen “nee” hoeven te zeggen als een klant iets speciaals vraagt. Daarnaast ontwerpen we unieke dingen die aansluiten bij de doelgroep en de huisstijl van de klant.