Onze diensten

U wilt online beter vindbaar zijn of een website nieuw leven in blazen? De Internetzaak helpt u bij dit alles en is specialist op online gebied.
De online mogelijkheden waren nooit eerder zo uitgebreid als nu, daarom is het belangrijk om dit goed geregeld te hebben.

Online marketing
& strategie

Verzamel meer klanten of leads door online meer zichtbaarheid te creëren. De Internetzaak kan u volledig adviseren en ontzien bij dit proces.

Zoekmachine
optimalisatie

We optimaliseren uw website (of webshop) zodat deze hoger komt in Google. Door de juiste stappen uit te voeren komen er meer klanten op uw website.

Websites &
webshops

We ontwikkelen websites en webshops met een uniek design en eigen karakter. Met veel voordelen zoals zelf het beheren van de content.

Wordpress
specialist

Gespecialiseerd in het ontwikkelen van maatwerk oplossingen in Wordpress. Van custom thema tot koppelingen met externe factoren.

Huisstijl &
drukwerk

We zorgen ervoor dat u een huisstijl krijgt die de identiteit van uw bedrijf uitdraagt. Ook bieden we de mogelijkheid tot gedrukte reclame, helemaal in uw stijl.

Hosting, service
& onderhoud

Alles eenvoudig onder 1 dak geregeld zodat u geen omkijken heeft. We houden uw website veilig en bieden de juiste service.