Werk

Hieronder een greep uit ons werk dat we voor klanten hebben bedacht, ontwikkeld en gelanceerd.

TheWorkFloor - ontwikkeling nieuwe website

Een uniek design voor een nieuwe website van TheWorkFloor in Nijkerk. De werkplek die inspireert. Flexplek, vergaderen of een event. Check de website nu!

ExtraWarmte - Webshop compleet vernieuwd

Een totale make-over voor de infraroodpanelen webshop van ExtraWarmte. Een maatwerk WordPress thema gebouwd op het al aanwezige Woocommerce webshop systeem.
Naast de vernieuwing van het design is de snelheid significant verbeterd.

Vacature website Werken bij Finext

“Eenvoud werkt echt.” is een quote van dit bedrijf wat ook past bij het online plan. Een goede, eenvoudig maar duidelijke site met alle technieken van deze tijd. Deze site is responsive, gebruiksvriendelijk, snel en scoort daardoor goed in de zoekmachines.

Website en huisstijl - Grand Cafe Lust Nijkerk

Een pareltje om te presenteren. De Internetzaak mocht voor het nieuwe restaurant Grand Café Lust in Nijkerk een compleet nieuwe huisstijl en website ontwikkelen. Waaronder het logo, menukaarten, bierviltjes en nog veel meer. Ook hebben wij voor Grand Café Lust de vindbaarheid in Google verbeterd.

Website en huisstijl - TeamACL

Voor TeamACL hebben we een complete huisstijl en website ontwikkeld. Een site met een internationale uitstraling, erg gebruiksvriendelijk en veel back-end techniek. Wereldwijd patienten en professionals verbinden door een digitaal netwerk waarbij professionals zelf een profiel kunnen beheren via een eigen dashboard.

Website Dejo Steigers

De ontwikkeling van een complete website voor Dejo Steigers. Uiteraard is de website responsive en door het unieke design straalt de website precies uit waar het bedrijf voor staat.

Website - The Collective Studio

Een pareltje van een website. De Internetzaak mocht deze website ontwikkelen waarin een hoogwaardige techniek werd gevraagd en zit verstopt. Dit uniek design heeft een luxe uitstraling waarin mooie beelden gecombineerd worden met een vloeiende en snelle

Website - Trubendorffer

Erg trots zijn wij ook op deze website. Grote informatieve website met veel techniek gebouwd. Hierdoor een goede structuur, zeer gebruiksvriendelijk en erg compleet.

Website - Feller

Een frisse uitstraling, strakke en dynamische website wat past bij de stijl van de organisatie. Uiteraard is deze website helemaal op maat gemaakt, responsive voor mobiele gebruikers en zoekmachine geoptimaliseerd.

Website - De Lange Bouw en ontwikkeling bv

Voor De Lange Bouw & Ontwikkeling hebben een nieuwe website ontwikkeld.

Webshop - Houtzagerij en Houthandel Bouwman & van Dijk

Een mooie, functionele en gebruiksvriendelijke webshop zodat klanten op een eenvoudige manier houtproducten kunnen bestellen. Trots zijn we op het resultaat en goede samenwerking.

Website - Direxta

Voor Direxta mocht De internetzaak de website ontwikkelen. Een erg mooi resultaat van een duidelijke, complete en heldere website die door het maatwerk design past bij de organisatie.

Website - Meubelmakerij Kroon in Nijkerk

Voor Meubelmakerij Kroon in Nijkerk mochten wij de website ontwikkelen. Deze website heeft een frisse uitstraling waardoor de beelden met de meubels mooi gepresenteerd worden. Een digitaal verlengstuk voor dit bedrijf.

Website - Adviesbureau De Lange

Een mooie strakke website voor Adviesbureau De Lange. Geheel gebruikersvriendelijk op mobiel met eenvoudig de mogelijkheid tot een offerte aanvragen.

Website - MulderBouw

Dit bouwbedrijf verdiende online een professionele uitstraling! Neem een kijkje op de compleet vernieuwde website van MulderBouw.